Ο Σκύλος μου γράφει...

Προτάσεις για την καλύτερη συμβίωση με συνανθρώπους μας που δεν αγαπούν το σκύλο όπως εμείς.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
bad_dog
Puppy
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 26 Μαρ 2011, 09:37
Όνομα: Marc Karmatz

Ο Σκύλος μου γράφει...

Δημοσίευση από bad_dog » 26 Μαρ 2011, 16:33

Ο Σκύλος μου γράφει…

Την Τέταρτη 23 Μάρτιου με πήγε το αφεντικό μου βόλτα. Συνήθως δεν μου δίνει και τόσο σημασία . Κοιτά να μιλήσει με τους φίλους του και εγώ κοιτάζω να κάνω το ίδιο. Μ’ αρέσει να μυρίζω τους άλλους σκύλους και να τσακίζω και κανένα μεζέ. Αυτή την φορά ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εκεί που περίμενα να χαρώ την μέρα και να κάνω χαβαλέ μύρισα ένα σκύλο άγνωστο και πήγα κοντά αλλά οι άνθρωποι φώναζαν. Ο σκύλος ήταν νεκρός!!! Τον κρέμασαν τον φουκαριάρη κιόλας!!! Έμενα θα το έκανε αυτό το αφεντικό μου? Τι περίεργο αυτό το είδος… Μερικοί καλοί και ο άλλος κτήνος.

Αγαπώ το αφεντικό μου τόσο πολύ και κάνει τα πάντα για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Πως μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα γίνει ξανά ή να γίνει αυτό σε μένα? Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Το αγαπώ το αφεντικό μου τόσο πολύ και αυτός πιστεύω ότι αισθάνεται το ίδιο για μένα. Το βλέπω στο βλέμμα του όταν με κοιτά. Αυτόν τον φουκαρά δεν είχε αφεντικό? Και ο δικός μου τι μπορεί να κάνει και αυτός?

Όλοι είμαστε αγαπημένοι σκύλοι και άνθρωποι. Δεν μας χωρίζει κανένας ρατσισμός. Χαίρομαι τους άλλους σκύλους και ανθρώπους όταν κάνω την βόλτα μου… Είναι ανακούφιση και για το αφεντικό μου που είναι κουρασμένος από την δουλεία ή από τα προβλήματα που τον βαραίνουν. Εμείς οι σκύλοι ζούμε πολύ λιγότερο από τους ανθρώπους και πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε μέρα και την κάθε στιγμή να προλάβουμε να ευχαριστήσουμε το αφεντικό μας και να χαρίσουμε την χαρά στους άλλους σκύλους. Είναι μεγάλο το βάρος να δείχνουμε στους ανθρώπους πώς να ζούνε από κουτάβια, μέση ηλικία , γεροντάματα και μέχρι θάνατο. Μα αυτή η θνησιμότητα είναι αυτό που μας ενώνει. Νομίζουν οι άνθρωποι που μας σιχαίνονται ότι είναι καλύτεροι από μας. Εκείνοι δεν τρώνε δεν αφοδεύουν, δεν αγαπούν? Αργά η γρήγορα θα περάσουν όλοι από αυτά που περνάμε εμείς. Και σε κάποιο χρονικό διάστημα καταλήγουμε στο ίδιο χώμα και σκόνη και ίδιο αφανισμό.

Αγαπητοί αφέντες σκύλων ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! Μην προκαλείτε και δίνετε την παραμικρή αφορμή μίσος. Μαζεύεται τα κόπρανα μας, και μην προκαλείτε να μας μισούν. Και καμία φορά όταν παρασυρόμαστε από την χαρά μας μαζέψτε μας. Και ύστερα κάνετε το περίγυρο πιο ασφαλές να χαρούμε την παρέα την καλή που κάνουμε μεταξύ μας. Να γίνουμε μια μεγάλη αγέλη να αρχίζουμε να απαιτούμε τα αυτονόητα από τα ζώα είτε ονομάζονται Αστυνομία, Δήμος, Κυβέρνηση. Και αυτό πρέπει να σας το δείξουμε? Ήμαρτον!!!

Μιλήστε και συζητήστε μεταξύ σας . Μην αφήνεται το κουτσομπολιό και της προσωπικότητες να μπουν ανάμεσα αυτό που σας ενώνει … Την αναγνώριση ότι μπορείτε να υπάρξετε χαρούμενοι απολαμβάνοντας μια απλή βόλτα με έναν πιστό φίλο (του είδους σας ή όχι) και το καλό που μπορούμε να κάνουμε έστω και αφορμή αυτό το κακό.

Έχουμε κουραστεί να σας τα δείχνουμε όλα!!!!

skylos_grafei@yahoo.com

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ με άλλα ζώα…”