Εκτροφείς - Απόδειξη

Εδώ μπορείς να υποβάλεις ερωτήσεις και απορίες που αφορούν τους καλούς μας φίλους και δεν βρίσκεις την κατάλληλη κατηγορία.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
N_B
Puppy
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2017, 18:53

Εκτροφείς - Απόδειξη

Δημοσίευση από N_B » 28 Φεβ 2018, 14:54

Χαιρετίζω όλα τα μέλη. Έχω διαβάσει αρκετά πολλά χρόνια τώρα. Δεν ξέρω αν απλά μου έχει διαφύγει, απλά επειδή την άλλη εβδομάδα θα επισκεφτώ επίσημο εκτροφείο, θα ήθελα να λύσω μια απορία. Έχω διαβάσει άπειρα άρθρα σχετικά με Ηθικό Κώδικα Εκτροφής, για κριτήρια, για δικαιώματα κλπ. Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Ο εκτροφέας υποχρεούται με την αγορά του κουταβιού να σου δώσει απόδειξη; Εννοώ φορολογική. Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι. Θα ήθελα να γνωρίζω, για να ξέρω και τα δικαιώματα του υποψήφιου πελάτη.

Άβαταρ μέλους

Char Angel
Beagle
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 09 Οκτ 2017, 00:40
Όνομα: Χαράλαμπος
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times
Gender:

Εκτροφείς - Απόδειξη

Δημοσίευση από Char Angel » 02 Μαρ 2018, 16:36

Κανονικά ναι. Και να υπάρχει και συμβόλαιο. Η εκτροφή είναι επάγγελμα, είτε κύριο, είτε δευτερεύον. Έχει υποχρέωση να έχει παραστατικά. Τώρα τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα, δεν ξέρω. Αν θες να είσαι κατοχυρωμένος, μετάφερε τα χρήματα τραπεζικά. Είναι και αυτό μία απόδειξη.

Άβαταρ μέλους

Topic author
N_B
Puppy
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2017, 18:53

Εκτροφείς - Απόδειξη

Δημοσίευση από N_B » 02 Μαρ 2018, 23:42

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βέβαια η απορία μου αφορά τους εγχώριους εκτροφείς. Ήλπιζα να έχει κάποιος προσωπική εμπειρία. Από εξωτερικό έχω αγοράσει στο παρελθόν και εννοείται πως υπήρχαν όλα τα απαραίτητα. Βέβαια αν κρίνω από το πλήθος των απαντήσεων, μάλλον καταλαβαίνω τι γίνεται.. ✌🏻

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σκυλο - ερωτήσεις γενικά”