Η Κλειω και τα γατακια...

Χρήσιμες συμβουλές για αναπάντεχα & απρόβλεπτα συμβάντα. Ενημερωθείτε από έμπειρους ιδιοκτήτες και συζητήστε το περιστατικό σας.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
Stekon
Akita
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 27 Απρ 2011, 13:23
Όνομα: Στέλιος
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι,Αθήνα, Αττική

Η Κλειω και τα γατακια...

Δημοσίευση από Stekon » 29 Απρ 2011, 17:46

Η κλειώ εχει μεγαλώσει μαζί με τη γάτα της μητέρας μου που ζει στο διπλανό σπίτι.Πέρσι το πάσχα όταν η κλειώ ήταν 12 μηνών και ενώ γυρίζαμε απο την ανάσταση , κοιτάω στο σπιτακι της και τι να δω!!! την κλειω τη γατα και 4 γατάκια που ειχε γεννησει η γάτα....τρελάθηκα, λέω κοιτα να δεις αγάπη και εμπιστοσύνη που η γάτα γέννησε στο σπίτι του σκύλου...Την άλλη μερα που έψηνα η σκύλα δεν άφηνε ούτε μύγα να πλησιασει το σπίτι απο κει που ήταν γκούφι με όλους τους ανθρωπους!
Τις πρώτες τέσσερις μέρες ήταν και οι 6 μέσα στο σπιτάκι αγκαλιά ομως τότε η κλειώ άρχισε να διώχνει τη γάτα και να θεωρεί τα γατιά δικά της...το αποτέλεσμα ήταν να κατεβάσει λιγο γάλα το σκυλι και τα γατια να μην φάνε για μια μέρα...ρώτησα τον κτηνίατρο και μου λέει πάρτα απο κει να μην κατεβάσει γάλα ο σκύλος και πετρώσει..ετσι και έκανα και τώρα υπαρχουν τα 2 απο τα 4 γατια γιατι τα 2 πέθαναν τις επομενες εκείνες μέρες και η γάτα επίσης πριν κάνα μήνα...
Ήθελα να μοιραστώ αυτη την ιστορία μαζι σας γιατι πραγματικά εκθειάζει τον όμορφο κόσμο των ζώων...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γιατί να συμβεί σε μένα;”