Ο Mailo αναζητά το δικό του Happy-End

Διαβάστε ή ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ εδώ την ΑΓΓΕΛΙΑ σας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε αυτό το χώρο θα πρέπει να αποκτήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό απλά και γρήγορα πατήστε Register. Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών για ζώα συντροφιάς προς υιοθεσία ή δωρεάν παραχώρηση αν δεν αναφέρεται ο αριθμός της ηλεκτρονικής σήμανσής τους.
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ :arrow: Υιοθετήστε ένα Αδέσποτο, κάντε click στη στοργή!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
Αδέσποτοι
Dog Star ¤¤
Δημοσιεύσεις: 836
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2014, 12:30
Όνομα: Φιλοζωικό Σωματείο
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Επικοινωνία:

Ο Mailo αναζητά το δικό του Happy-End

Δημοσίευση από Αδέσποτοι » 18 Ιουν 2017, 19:57

Εικόνα

O Mailo στεκόταν στη μέση του δρόμου με κίνδυνο να τον χτυπήσουν τα αυτοκίνητα κι ήταν σαν να μας έλεγε "Σταμάτα και βοήθησέ με, σε παρακαλώ". Ήταν ένα σκελετωμένο πλασματάκι μόλις τριών μηνών. Φαίνονταν τα πλευρά του, έτρεμε αλλά δεν έφυγε όταν το πλησιάσαμε. Μας άφησε να το αγκαλιάσουμε και μέσα στο αυτοκίνητο παραδόθηκε στην αγκαλιά μας και κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες ημέρες λόγω της ασιτίας, της αφυδάτωσης και της κακουχίας αλλά τα κατάφερε και μέσα σε λίγες μέρες μεταμορφώθηκε σε ένα χαρούμενο υγιές και καλοταϊσμένο κουτάβι!! Ο μικρούλης Mailo αναζητά το δικό του Happy-End, μια μόνιμη αγκαλιά, οικογένεια και φροντίδα. Του αρέσει να παίζει με άλλα σκυλάκια και αναζητά συνέχεια χάδια και αγκαλιές. Όποιος θα ήθελε να προσφέρει στον Mailo το δικό του Happy-End μπορεί να καλέσει στο 6978121020 (Κα Αλεξάνδρα). Όνομα: Mailo Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από Εθελοντή Ράτσα: Ημίαιμο Labrador Γένος: Αρσενικό Ηλικία: 4 μηνών Βάρος: θα γίνει περίπου 18-20 κιλά Εμβολιασμένος: ΝΑΙ Στειρωμένος: ΟΧΙ Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ Αριθμός Microchip: 941000016300460 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Mailo μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEt ... 3927226917
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται: -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο) -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€) [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)

Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
- ΑΜ:33/2012
- Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΓΓΕΛΙΕΣ”