ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ τα παιδιά σας και τους εαυτούς σας -

Νέα και ανακοινώσεις του Forum.
Moderator: OurDogs Admin
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους

Topic author
Administration
Site Administrator
Δημοσιεύσεις: 941
Εγγραφή: 28 Νοέμ 2007, 01:01
Όνομα: Διαχειριστής
Gender:
Επικοινωνία:

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ τα παιδιά σας και τους εαυτούς σας -

Δημοσίευση από Administration » 19 Αύγ 2009, 02:45

Η εγκληματικότητα έχει μεταλλαχθεί και έχει περάσει στο διαδίκτυο και εξαπλώνεται με φρενήρεις ρυθμούς, τα ηλεκτρονικά εγκλήματα που καταγράφονται στην Ελλάδα εξαντλούν όλο το φάσμα των εγκληματικών δραστηριοτήτων.

Καθώς τα ηλεκτρονικά μέσα είναι πλέον προσβάσιμα από όλους υπάρχουν πολλές μορφές απάτης: Πλαστογραφία, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση πορνογραφικού υλικού, παράνομα παιχνίδια τζόγου κ.λπ. Όπως καταλαβαίνετε οι επιτήδειοι του είδους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν συνήθως μέσω μιας αθώας ιστοσελίδας προσπαθώντας να εξαπατήσουν εσάς και τα παιδιά σας. (ΠΡΟΣΟΧΗ στο ψάρεμα, όπως λέμε στη γλώσσα μας!!)

Μέσα στο πλαίσιο προστασίας που δημιουργείται στην Ελλάδα και την Ε.Ε. από τους κινδύνους που ενέχει το Internet, το forum μας θέλει και μπορεί, όσο αφορά τον χώρο μας, να συμβάλει με τον εξής απλό τρόπο:

Aν δεχτείτε ύποπτο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ (ΠΜ) ή EMAIL που σας προσκαλεί σε κάποιον χώρο και για οιανδήποτε λόγο, και δείχνει ότι προέρχεται από μέλος του Ourdogs.gr, ή ακόμα και την ίδια διαχείριση αυτού (Ourdogs.gr), μην διστάσετε προκειμένου να μας δώσετε την δυνατότητα να προστατεύσουμε τόσο εσάς, όσο και τον χώρο μας, από τέτοιου είδους ενέργειες, να το καταγγείλετε!!
Αντιγράψτε το και στείλτε το στις διευθύνσεις:

+-------------------------------------------------------+
[email protected] ή [email protected]
+-------------------------------------------------------+
Για ευνόητους λόγους οι καταγγελίες αυτού του είδους θα παραμείνουν αυστηρά ανώνυμες.

Ευχαριστούμε.
OurDogs forums
Εικόνα Εικόνα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ κοινότητας”