Shabani Jani Απατεώνας

Εδώ δεν θα φοβηθούμε να καταγγείλουμε, με στοιχειά, ανθρώπους που: δηλητηριάζουν, κακομεταχειρίζονται ή πετάνε σκύλους στο δρόμο.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
ktmtakis
Beagle
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 27 Δεκ 2013, 16:45
Όνομα: Τάκης
Been thanked: 7 times

Shabani Jani Απατεώνας

Δημοσίευση από ktmtakis » 09 Μαρ 2017, 18:34

Αυτή είναι η επιστολή που είχα γράψει στη ΣΔΟΕ και την Δίωξη Ηλ. Εγκλ. στις 13/4/2017

Καλημέρα, λέγομαι Εψίμου Παναγιώτης και μένω στην Ερμούπολη της Σύρου.Την προηγούμενη Κυριακή αποφάσισα να αγοράσω ένα κουταβάκι Μάλαμουτ Αλάσκας από μια αγγελία
(http://kentro.olx.gr/iid-588607085 αυτή είναι η σημερινή αγγελία όπως την ξανάβαλε)
καθ’ όλα νόμιμη.

Κατόπιν συνεννοήσεως κατέθεσα 100€ στον πωλητή που όπως με ενημέρωσε έχει αποστείλει σε όλη την Ελλάδα και εκτός Αττικής.Εγώ υπέθεσα ότι αφού έχει στείλει υπάρχει τρόπος (μέσω κάποιου πληρώματος ή ενοικίαση ειδικού κλουβιού).Τελικά όπως με διαβεβαίωσε το κουταβάκι τοποθετήθηκε στην τρίτη σκυλιέρα του πλοίου μέσα σε ειδικό κλουβάκι με το φάκελο με τα χαρτιά του κολλημένο επάνω την Τετάρτη 8-1-2014 και απέπλευσε από τον Πειραιά με το Blue Star 2 στις 19:00 το απόγευμα.Το πλοίο έφτασε Σύρο στις 23:10 το βράδυ αλλά όταν ρώτησα το πλήρωμα για τον σκύλο μου είπαν.. ασυνόδευτος σκύλος!!!! Ψάξε όλο το πλοίο και άμα τον βρεις πάρτον.Μάλιστα δε σε παρατήρηση μου… βρε παιδιά αν δεν πλήρωσε να πληρώσω εγώ ότι πρέπει, θα ψοφήσει το σκυλάκι μόνο του, μου απάντησε αξιωματικός του πλοίου και τι σε νοιάζει εσένα της φιλοζωικής είσαι!!!!!

Φυσικά σκύλος δεν βρέθηκε και κατάλαβα ότι μάλλον ο πωλητής τον έβαλε παράνομα μέσα … αν τον έβαλε ή κλάπηκε στο πλοίο.Ο πωλητής με διαβεβαίωσε ότι μπήκε ο σκύλος στο πλοίο, μάλιστα μίλησε με δυο τρία μέλη του πληρώματος όμως το πλήρωμα κατόπιν επικοινωνίας με το Λιμεναρχείο αρνείται οποιαδήποτε πληροφορία αν δεν γίνει μήνυση το ίδιο και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας που ήρθα σε επαφή.
Την άλλη μέρα που γύρισε το πλοίο στον Πειραιά ο πωλητής μου είπε ότι πήγε στο πλοίο και το πλήρωμα του είπε ότι δεν ξέρει κάτι.Ζήτησε λέει να δει τις κάμερες ασφαλείας αλλά αυτές σβήνουν μετά από 24 ώρες.Αποτέλεσμα ο πωλητής όπως τον συμβούλεψε ο δικηγόρος του(δεν είναι ιδιώτης ο πωλητής είναι εταιρεία) θέλει να μου κάνει μήνυση γιατί έχω τον σκύλο σπίτι μου και δεν τον εξοφλώ.Εγώ έχω δηλώσει τον σκύλο απώλεια-κλοπή από την ίδια μέρα στις 23:45.

Σημειωτέον βάσει των στοιχείων του πωλητή το κουταβάκι φέρει αριθμό microchip 988800012369003 στο όνομά μου που όμως ακόμα και τώρα που γράφω την επιστολή δεν έχει δηλωθεί από τον κτηνίατρό του και δεν μου δίνει τα στοιχεία του γιατρού που μου ζητάει ο σύλλογος, αν δεν εξοφλήσω και το υπόλοιπο ποσό.

Πιστεύω ότι έπεσα θύμα απάτης γιατί ο σκύλος αν.. μπήκε στο πλοίο ήταν παράνομος μάλλον χωρίς χαρτιά, αποδείξεις και microchip.Δυστυχώς αδυνατώ να κάνω μήνυση στον κύριο για οικονομικούς λόγους αλλά αν μπορείται να το ελέγξετε θα γλιτώσουν οι υπόλοιποι από τέτοιες περιπτώσεις.

Επίσης όταν του είπα ότι το πλοίο τον αναζητεί γιατί θα πληρώσει και τα άλλα παράνομα που έχει στείλει, μου είπε επί λέξει « θα μου κλάσουν τα α@@@δια, είμαι συνταξιούχος μπάτσος της δίωξης ναρκωτικών.

Επισυνάπτω τις πραγματικές αγγελίες γιατί σβήστηκαν από το διαδίκτυο αλλά εγώ κράτησα αντίγραφα, αλλά και τις φωτογραφίες και τον αριθμό microchip που όπως φαίνεται χρησιμοποιεί τις ίδιες για όλες τις αγγελίες της ίδιας ράτσας.

Μπορείτε να με βοηθήσετε δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.


Ευχαριστώ πολύ Εψίμου Παναγιώτης

Σύρος 13-1-2014

Έπειτα από πολύ αγώνα και συνομιλίες με πολλούς εξαπατημένους από τον Shabani Jani όπως είναι τελικά το πραγματικό του όνομα, πρόλαβα και έσωσα στον υπολογιστή μου τις 26 διαφορετικές αγγελίες σκύλων που είχε πριν τις διαγράψει, το δήλωσα σε φιλοζωικούς και κυνοφιλικούς συλλόγους βρήκα μόνος μου τις τράπεζες που έμπαιναν τα χρήματα και εντόπισα την διέυθυνσή του στις Μοίρες Κρήτης και παρουσίσα όλα αυτά τα στοιχεία στην Ασφάλεια Σύρου όπου και έγινε η καταγγελία, (ζητήθηκε ο ιδιοκτήτης του κινητού, η έδρα του site των αγγελιών, τα στοιχεία του από τις τράπεζες κατόπιν προσωπικής ακρόασης με τον Εισαγγελέα) όπου και κατευθύνθηκε η δικογραφία.
Αυτό που θέλω να ενημερώσω σε όλους, όπως με ενημέρωσε και εμένα ο δικηγόρος του πανελλήνιου φιλοζωικού συλλόγου είναι ότι μπορούν όλοι όσοι έχουν εξαπατηθεί να απευθυνθούν στην αστυνομία χωρίς να πληρώσουν ευρώ γιατί ασκείται δίωξη αυτεπάγγελτα και πλέον στο δικαστήριο δεν είσαι μηνυτής αλλά μάρτυρας κατηγορίας.Το δυσάρεστο είναι ότι αν κινείται ο καθένας μόνος του τότε το αδίκημα είναι απλό πλημέλλειμα και τιμωρείται αναλόγως.Αυτές οι αναρτήσεις όμως βοηθούν κάποιον που κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο βάσει ονόματος να προλάβει την ζημιά, γιατί αν είχα κάνει και εγώ θα είχα βρει την ανάρτηση που έγραφε Σαμπάνης Γιάννης.... Απατεώνας στο Google!!!

Αυτή ήταν η δεύτερη δικογραφία που είχε σχηματισθεί για τον Shabani.Η πρώτη ήταν νομίζω στον νομό Αττικής παλιότερα.
Τέλος πάντων καταδικάσθηκε από το Πλημελειοδικίο Σύρου σε τετράμηνη φυλάκιση την Δευτέρα 6/3/2017 κατόπιν μάταιης αναζήτησής του στο Πανελλήνιο.

Άβαταρ μέλους

vanavana
Dog Star ¤¤¤
Δημοσιεύσεις: 1788
Εγγραφή: 16 Μαρ 2015, 13:50
Όνομα: Vana
Τοποθεσία: Βόλος
Has thanked: 121 times
Been thanked: 91 times
Gender:

Re: Shabani Jani Απατεώνας

Δημοσίευση από vanavana » 09 Μαρ 2017, 19:11

Να πω χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις τέτοια έρευνα και αναζήτηση μόνος σου και σίγουρα οι πληροφορίες θα φανούν χρήσιμες σε όποιον σκέφτεται το ρίσκο αγοράς ζώου ράτσας, μέσω αγγελίας . Εν τέλει αποδεικνύεται για μια φορά ακόμα, οτι όποιος θέλει σκύλο ράτσας πρέπει να ψάχνει σε εκτροφέα πιστοποιημένο, αλλιώς κινδυνεύει από διάφορους απατεώνες. Από την άσχημη εμπειρία σου, φαντάζομαι οτι κι εσύ πια το ίδιο θα συμβούλευες.

Άβαταρ μέλους

Topic author
ktmtakis
Beagle
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 27 Δεκ 2013, 16:45
Όνομα: Τάκης
Been thanked: 7 times

Re: Shabani Jani Απατεώνας

Δημοσίευση από ktmtakis » 09 Μαρ 2017, 21:02

Εγώ το Malamut το έχω τώρα τρία χρόνια αλλά όχι με τέτοιο τρόπο αγοράς.Όποιος χρειάζεται πληροφορίες και βοήθεια μπορώ να την προσφέρω.

Άβαταρ μέλους

Μυρτώ
Club Member
Δημοσιεύσεις: 828
Εγγραφή: 28 Νοέμ 2015, 23:00
Όνομα: Παρασκευή
Τοποθεσία: Γέρακας
Has thanked: 396 times
Been thanked: 168 times
Gender:

Re: Shabani Jani Απατεώνας

Δημοσίευση από Μυρτώ » 11 Μαρ 2017, 11:25

Μπράβο σου που είχες την υπομονή και την αποφασιστικότητα να τον κυνηγήσεις μέχρι τέλους :clap
''...τό νοῦ σας : ἀπό μᾶς ἡ ἄνοιξη ἐξαρτᾶται.
Νά ξαναδώσουμε στά πόδια μας τό χῶμα. Τό πράσινο στό πράσινο τόν ἄνθρωπο τοῦ Νεάντερταλ στόν ἄνθρωπο τοῦ Νεάντερταλ. Δέν ὠφελοῦν πιά οἱ μυῶνες
θέλει ἀγάπη θηριώδη
θέλει πήδημα τίγρισσας μές στίς ἰδέες...''

Άβαταρ μέλους

Topic author
ktmtakis
Beagle
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: 27 Δεκ 2013, 16:45
Όνομα: Τάκης
Been thanked: 7 times

Re: Shabani Jani Απατεώνας

Δημοσίευση από ktmtakis » 12 Μαρ 2017, 10:20

Σ΄ευχαριστώ, αλλά δεν έχω ησυχάσει ακόμα αν δεν συλληφθεί να πληρώσει για όλους τους εξαπατημένους.Ακόμη έχω το νου μου στο διαδίκτυο μήπως εμφανισθεί κάποιο στοιχείο που να οδηγεί σ' αυτόν.

Άβαταρ μέλους

Morgan_A
Site Administrator
Δημοσιεύσεις: 15089
Εγγραφή: 13 Αύγ 2007, 01:56
Όνομα: Ισιδώρα
Τοποθεσία: Άνω Βούλα
Has thanked: 250 times
Been thanked: 389 times
Gender:
Επικοινωνία:

Re: Shabani Jani Απατεώνας

Δημοσίευση από Morgan_A » 12 Μαρ 2017, 13:36

Συγχαρητήρια Τάκη!!! :hi

Όλοι αυτοί οι μικροαπαταιώνες βασίζονται ακριβώς στην επιείκεια και την αμέλεια όσων εξαπάτησαν.
Επειδή κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι τόσα χρόνια μετά και να μην το είχαν ξεχάσει, θα το είχαν ξεγράψει... και θα το είχαν αφήσει στην άκρη, πράγμα που θα τον βοηθούσε αφάνταστα να συνεχίσει την παράνομη δράση του...
Τα ζώα δεν πρέπει να συγκρίνονται με τον άνθρωπο, γιατί ανήκουν σε άλλες σφαίρες ζωής...
Oφείλουμε να τα σεβόμαστε σαν συνοδοιπόρους, με τους οποίους βρεθήκαμε από κοινού πιασμένοι στο δίχτυ της αιώνιας δημιουργίας...

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ Το!!”