Τατουάζ από τις στάχτες του αγαπημένου σας ζώου;

Γράψε κάτι ενδιαφέρον που ξέρεις ή έχεις διαβάσει για τα σκυλιά,
κάτι που δύσκολα μπορεί να γνωρίζουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
Morgan_A
Site Administrator
Δημοσιεύσεις: 15147
Εγγραφή: 13 Αύγ 2007, 01:56
Όνομα: Ισιδώρα
Τοποθεσία: Άνω Βούλα
Has thanked: 256 times
Been thanked: 396 times
Gender:
Επικοινωνία:

Τατουάζ από τις στάχτες του αγαπημένου σας ζώου;

Δημοσίευση από Morgan_A » 20 Φεβ 2019, 18:40

Τατουάζ από τις στάχτες του αγαπημένου σας ζώου; Πώς γίνεται.

Εικόνα

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ζώων καταφεύγουν στη μέθοδο της αποτέφρωσης όταν πεθαίνει το ζωάκι τους. Με αυτόν τον τρόπο οι στάχτες, αν δεν σκορπιστούν κάπου, κρατούνται σε κάποιο μέρος του σπιτιού σε ένα ειδικό κουτί. Με αυτόν τον τρόπο πολλοί θεωρούν ότι το ζωάκι τους, όταν πεθαίνει, εξακολουθεί, με αυτόν τον τρόπο να είναι δίπλα τους.

Κάποιοι άλλοι, πιο τολμηροί, προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα κάνοντας πάνω τους ένα τατουάζ που θα έχει μέσα τις στάχτες από το αποτεφρωμένο κατοικίδιό τους. Το τατουάζ αυτό συνήθως είναι το πορτρέτο του ζώου τους. Σύμφωνα μάλιστα με τους tattoo artists αυτοί δεν είναι λίγοι. Η νέα μάλιστα αυτή μόδα είναι πολύ συνηθισμένη στο εξωτερικό.

Πώς γίνεται

Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με τα κανονικά τατουάζ. Όμως, όπως είναι λογικό, θα πρέπει να βρεις κάποιον tattoo artist που να έχει εμπειρία πάνω σε αυτό. Τα άλλα είναι απλά. Βάζεις λίγη (και σε καμιά περίπτωση πολλή) από τη στάχτη του ζώου σου στο μαύρο μελάνι πριν μπει στη βελόνα και είσαι έτοιμος.

Πόσο ασφαλές είναι κάτι τέτοιο;

Απολύτως. Η αποτέφρωση γίνεται στους 950 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα τα πάντα να εξαϋλώνονται και να μην υπάρχει καμιά περίπτωση μόλυνσης. Ο κατάλληλος tattoo artist είναι όμως κάτι πολύ σημαντικό. Σε όλες τις περιπτώσεις άλλωστε. Θα πρέπει όλα αυτά τα γίνονται σε αποστειρωμένο περιβάλλον και να τηρούνται φυσικά οι κανόνες υγιεινής.


Εικόνα Εικόνα

Εικόνα Εικόνα

Εικόναfree pic hosting Εικόνα


Πηγή :     ▼ Πηγη ▼

Τα ζώα δεν πρέπει να συγκρίνονται με τον άνθρωπο, γιατί ανήκουν σε άλλες σφαίρες ζωής...
Oφείλουμε να τα σεβόμαστε σαν συνοδοιπόρους, με τους οποίους βρεθήκαμε από κοινού πιασμένοι στο δίχτυ της αιώνιας δημιουργίας...

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ?”