Μερικά ξενοδοχεία…
-
Topic author - Δημοσιεύσεις: 630
- Όνομα: Μαρία
Re: Μερικά ξενοδοχεία…
ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ Μ'ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΓΙ' ΑΥΤΟ Caamping και παλι campi
ng
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ Μ'ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΓΙ' ΑΥΤΟ Caamping και παλι campi

"Δυο πραγματα ειναι απειρα, το Συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια. Και εχω τις αμφιβολιες μου για το πρωτο..."
Αλμπερτ Αινσταιν
Αλμπερτ Αινσταιν
-
- Όνομα: Άνουρος
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Μάλλον εσένα δεν γουστάρουνε όχι το σκύλο!!dimitris έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ Μ'ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΓΙ' ΑΥΤΟ Caamping και παλι camping

|||||| Αδέσποτος, αλλά με το ρύγχος ψηλά ||||||
Αδέσποτος έγραψε:Μάλλον εσένα δεν γουστάρουνε όχι το σκύλο!!dimitris έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!
![]()
![]()
Mάλλον δεν έχεις άδικο, αφού εγώ με τον Sador, που όπως ξέρετε, είναι ένας σκύλος ανάλογος με τον Fidel, δεν έχω πρόβλημα σε πολλά ξενοδοχεία!!!

Έχω ταξιδέψει πολλές φορές μαζί του και εδώ και στο εξωτερικό και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα!!

Φρόντισα όμως, πριν ξεκινήσω πάντα να μιλήσω στο τηλέφωνο και να συνεννοηθώ και να κανονίσω από πριν, που θα πάω!!!
Όχι να ταλαιπωρούμαι ψάχνοντας και ρωτώντας την τελευταία στιγμή

Που αν φυσικά το κάνεις έτσι και βρεθείς κάπου με σκυλί, χωρίς να έχεις κανονίσει από πριν, τότε παίρνεις ρίσκο και ενδέχεται να καταλήξει το ταξίδι σε μεγάααααααααλη φρίκη!!!

Κοίτα το σκύλο σου στα μάτια και προσπάθησε έπειτα να ισχυριστείς ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή!
"Victor Hugo"

Θα έρθει η εποχή που οι άνθρωποι, όπως και εγώ, θα βλέπουν τη δολοφονία των ζώων, όπως τώρα βλέπουν τη δολοφονία των ανθρώπων! Λεονάρντο Ντα Βίντσι
[/i]
[/i]
Αδέσποτος έγραψε:Μάλλον εσένα δεν γουστάρουνε όχι το σκύλο!!dimitris έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!
![]()
![]()

"Δυο πραγματα ειναι απειρα, το Συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια. Και εχω τις αμφιβολιες μου για το πρωτο..."
Αλμπερτ Αινσταιν
Αλμπερτ Αινσταιν
ειχα γραψει μεγαλυτερο μηνυμα αλλα ο browser δεν ηθελε να το στειλει!!dimitris έγραψε:Αδέσποτος έγραψε:Μάλλον εσένα δεν γουστάρουνε όχι το σκύλο!!dimitris έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!
![]()
![]()

Αλμπερτ Αινσταιν
Αλμπερτ Αινσταιν