Αυτή η κουκλάρα είναι η Μπέλα μου, ένα σκυλάκι που έζησε μόνο του επάνω στο βουνό, όχι μόνο την εγκατάλειψη αλλά και το βαρύ πένθος, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο σκότωσε τον αδελφούλη της! Ήταν μόλις λίγων μηνών κουταβάκια και είχαν επιβιώσει στην μέση του πουθενά, επειδή μέσα στην μεγάλη ατυχία τους απ΄την απονιά των ανθρώπων, έτυχε να περάσει από εκεί μια κοπέλα, να τα δει και τα λυπηθεί... Έτσι προσπαθούσε να πηγαίνει μια δύο φορές την εβδομάδα και να τα ταϊζει και παράλληλα να προσπαθεί να τους βρει σπίτι. Όπου κάποια στιγμή πήγε και βρήκε την Μπελλίτσα να κοιμάται λυπημένη κοντά στο άψυχο κορμάκι του αδελφούλη της και τότε με πήρε τηλέφωνο και μου μίλησε για την περίπτωση... και έκτοτε είναι μαζί μου και όπως βλέπετε έχει γίνει ένας κορίτσαρο!!!!

Αυτός ο κούκλος, όνομα και πράγμα..., είναι ο Ερμής μου!!!
Τον έσωσε ως εκ θαύματος η κολλητή μου φίλη η Λίνα, μέσα από τα δόντια δύο μεγάλων και άγριων σκυλιών, όταν προσπαθούσε να περάσει τα κάγκελα και μπει (μωρό ούτε δύο μηνών) στον κήπο τους, αγνοώντας φυσικά τους κινδύνους και αναζητώντας μόνο λίγη συντροφιά...
Η περιπέτειά του όμως δεν τελειώνει εκεί, γιατί μόλις έμαθε κάποιος γνωστός ότι ψάχναμε να του βρούμε σπίτι, μας τον ζήτησε και τον υιοθέτησε, αλλά δυστυχώς μετά από 6 ολόκληρους μήνες μας τον επέστρεψε αφού πρώτα όμως φρόντισε να του κάνει την ζωή δύσκολη...
Δεν θα σταθώ για περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό το θέμα όμως, σημασία έχει ότι από εκείνη την στιγμή και μετά έρχεται στα χέρια μου και ζει ευτυχισμένος και τώρα πια, μπορώ να πω ότι έχει ξεπεράσει εντελώς τα προβλήματα που του είχε δημιουργήσει εκείνη η ατυχής υιοθεσία...

Αυτή είναι η Νάλα μου, η κοριτσάρα μου η ιδιότροπη...!!!
Είχε και αυτή την ατυχία να περάσει τους πρώτους μήνες της ζωής της από μια ατυχή υιοθεσία και ίσως και γι΄αυτό έχει κάποια προβλήματα στην συμπεριφορά της, αν και είναι μαζί μου τώρα εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον.
Στην δεύτερη φωτογραφία κοιμάται μαζί με την Ραλλού, την οποία πιστεύω ότι όλοι γνωρίζετε

Αυτός εδώ είναι όπως ξέρετε ο Ραμψής μου, ο κούκλος μου με τα καταγάλανα μάτια, που κοιμάται μαζί με τον Λουκά,
Πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!! Ένα σκυλάκι που κατά την γνώμη μου χαρακτηρίζεται από μια σπάνια ομορφιά!!!
Η αλήθεια είναι όμως ότι στις φωτογραφίες χάνει κατά πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...